У Києві помітили дуже рідкісний та незвичайний Mercedes-Benz Sprinter. Популярне комерційне авто перетворили на сідельний тягач та додали йому напівпричіп.

Фото Mercedes Sprinter опублікували на сторінці Київ Автомобільний у Facebook.

Дивний Mercedes Sprinter. Фото Facebook
Дивний Mercedes Sprinter. Фото Facebook

Подібний автопоїзд Mercedes не є саморобкою. Низка автокомпаній у Європі роблять такий тюнінг Mercedes Sprinter різних поколінь та випускають сідельні тягачі невеликими партіями.

Такі моделі маневреніші та дешевші в експлуатації, ніж повноцінні автопоїзди. У коментарях зазначили, що такі автопоїзди популярні та давно їздять в Європі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Дивний Mercedes Sprinter. Фото Facebook
Дивний Mercedes Sprinter. Фото Facebook

"Для нас в диковинку, а в Європі таких міні фур багато і вже давно їздять", "Фурзєль", "Обичний мутагенез. Дракони меншають до таких розмірів, шоб прогодувати свої сім'ї", "По-перше, це красиво", "не будьте дикунами, такі авта давно їздять по Європі", - залишили свої коментарі вражені українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Цей Mercedes Sprinter дводверний, але бувають і чотиридверні сідельні тягачі. Як правило, повна маса такого автопоїзда не перевищує 7 тонн, хоча часом бувають і важчі моделі.

Німецька компанія Karosserie Fabrik Biberach створює моделі повною масою 8,75 тонни та вантажопідйомністю 3,8 т. В останньому випадку для керування авто необхідно отримувати права водія категорії С1Е.

Нагадаємо, ми писали, що у Буданова в ГУР розповіли про нові ракетні удари росіян по Україні: "Озброєння в рф ще багато".

Як повідомляв "Знай.ua" чекати на зарплату більше не треба: ці знаки Зодіаку у квітні стануть справжніми багатіями.

Також "Знай.ua" інформував, нахабство – друге щастя: українець придумав, як уникнути евакуації авто за неправильне паркування.