Для наших читачів, які можуть назвати себе водіями зі стажем, є цікава історія. Житель української столиці вигадав дуже зухвалий спосіб уникнути евакуації своєї "ластівки".

Кияни та гості столиці знають, що відтоді, як в Україні з'явилися евакуатори у великій кількості, водії шукають різноманітні способи уникнути самої процедури евакуації за неправильне паркування. Деякі навіть із собою возять металевий ланцюг, щоб "прикувати" своє авто.

Буквально днями у Києві стався інцидент, евакуатор вже завантажив машину на платформу та зібрався рушати на штрафмайданчик. Але в цей момент з'явився чоловік, який застрибнув на платформу та швидко змінив номерні знаки на сині, повідомляє портал "Твоя машина".

Евакуація авто у Києві, скріншот: Telegram
Евакуація авто у Києві, скріншот: Telegram

Як відомо, синій колір у номерних знаків службових поліцейських авто. Чоловік в останній момент вирішив продемонструвати, що це поліцейський автомобіль, і його не можна евакуювати. Але цей вчинок не переконав нікого і білий автомобіль Skoda вирушив на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Евакуація авто у Києві, скріншот: Telegram
Евакуація авто у Києві, скріншот: Telegram

На жаль, більше про цей інцидент невідомо. З одного боку, він міг мати підроблені номери поліції на своєму автомобілі, щоб уникнути евакуацій та інших неприємних ситуацій.

А ось з іншого боку, до цього на машині могли стояти так звані номери прикриття, потрібні оперативникам поліції для службового користування, але тоді залишається питання, чому про це не знали представники інспекції з паркування.

Нагадаємо, "Про*рати 2000 гривень...": Оля Цибульська зробила українкам привабливу пропозицію.

Раніше повідомлялося, штраф за кожне колесо, габаритне свавілля і 17 тисяч за техогляд: що чекає на українських водіїв вже цієї весни.

Також, автомобільна мобілізація в Україні: водіїв попередили про нові правила, кому варто приготуватися.