В Україні є багато любителів гаражного та професійного тюнінгу, які експериментують із різними автомобілями. Нерідко автолюбителі наважуються модифікувати досить старі моделі, такі як ЗАЗ-968. Наприклад, один умілець перетворив свою "Запорожець" на українську версію Mustang. Про це пише hyser.

Автолюбитель родом з України вирішив вдихнути нове життя у свій старенький ЗАЗ-968, але не просто відреставрувати, а кардинально переробити. Чоловік вклав чимало сил та часу, але старання коштували того, адже непримітний "Запорожець" став схожим на легендарний Mustang.

ЗАЗ-968, перероблений під Mustang. Фото: із мережі
ЗАЗ-968, перероблений під Mustang. Фото: із мережі

Так, умілець повністю переробив кузов "Запорожця" та пофарбував його у чорний матовий колір. Втім, зовнішній вигляд вражає не більше ніж його незвичайна "начинка". Замість стандартного мотора ЗАЗ отримав дволітровий інжекторний двигун від Opel Omega A. Трансмісію запозичили у Opel Vectra A. Передня підвіска та 13-дюймові задні гальма – з Daewoo Lanos, а задні стійки з Opel Vectra.

ЗАЗ-968, перероблений під Mustang. Фото: із мережі
ЗАЗ-968, перероблений під Mustang. Фото: із мережі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Автолюбитель кардинально модифікував свій "Запорожець" і в результаті в цій машині залишилося лише 14 заводських деталей.

Раніше портал Знай повідомляв нетиповий представник свого класу: як виглядав рідкісний праворульний "Запорожець", який не дожив до наших днів.

Також наш портал інформував український мінікупер: випливли унікальні кадри легендарного Запорожця, його хотіли купити навіть дипломати.

Крім того, ми писали і по суші, і по воді: українець переробив старенький "Запорожець" у шалений всюдихід.