Ситуація на українському ринку палива залишається достатньо стабільною і цінники на багато видів палива продовжують поступово повзти вниз. Водночас вартість зрідженого газу почала підніматися. Як змінилися ціни на АЗС, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українські автозаправні станції скоригували ціни на паливо - бензин і дизель трохи подешевшали, проте скраплений газ стає дедалі дорожчим.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Станом на 18 квітня бензин А-95 преміум загалом пропонується по 48,74 гривні за один літр. Якщо порівнювати з попереднім торговим днем, цінник знизився на 1 копійку. Також на копійку впала середня ціна бензину А-95 – до 46,61 гривні за літр.

Бензин А-92 у середньому пропонується по 44,80 гривні за літр, що на 5 копійок дешевше, якщо порівнювати з попереднім торговим днем. Дизельне паливо також трохи впало у ціні. Середній цінник опустився на 2 копійки – до 46,13 гривні за один літр.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Зріджений газ найменше порадував водіїв, оскільки середня ціна даного палива піднялася на 3 копійки – до 21,74 гривні за літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якими будуть ціни на пальне в Україні після повернення акцизів: прогнози експертів.

Також наш портал інформував, що українським водіям потрібно готуватися до подорожчання пального: як зміняться ціни з 1 липня.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, штраф у 1,5 тис грн або позбавлення прав: українським водіям нагадали про "образливі" порушення, за які жорстко карають.