В Україні скоригували ціни на усі види автомобільного палива. Що подешевшало і на скільки показують дані цінового моніторингу, представлені на порталі Мінфін.

На українському ринку палива утримується стабільна ситуація. Наприкінці поточного тижня фіксується незначне зниження середніх роздрібних цін на бензин, дизель та скраплений газ. Як змінилися цінники на АЗС і скільки обійдеться заправка "ластівки", розповідаємо далі.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 21 квітня бензин А-95 преміум на українських АЗС у середньому пропонується по 48,73 гривні за літр, що на 2 копійки дешевше, ніж у попередній торговий день. Що стосується бензину А-95, то він упав у ціні трохи суттєвіше, на 6 копійок – до 46,56 гривні за літр. На 2 копійки знизився середній цінник бензину А-92 та його вартість становить 44,80 гривні за літр.

Українські АЗС, скріншот: YouTube
Українські АЗС, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Дизельне паливо в середньому реалізовується по 46,03 гривні за літр, що на 6 копійок дешевше, якщо порівнювати з попереднім торговим днем. Цінник на скраплений газ практично "топчеться на місці". Паливо подешевшало на 1 копійку та пропонується по 21,74 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, що автогаз дорожчає, але падають ціни на бензин: АЗС показали, як змінилася вартість палива в Україні.

Також наш портал інформував, мотор задоволений, а водій – щасливий: українці масово переходять на ГБО, озвучено нові ціни автогазу.

Крім того, ми писали, водії та пасажири тепер рівні: в Україні вирішили рекордно підняти штрафи, до 500 тис. грн.