В Україні за тиждень найбільше подешевшало дизельне паливо. Водночас ціни на бензин знижувалися не так активно. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Протягом тижня з 21 по 28 квітня в Україні найбільше помітно знизилися ціни на дизельне паливо, які в середньому втратило 15 копійок на літрі. Середній цінник на цей вид пального встановився на позначці 45,88 гривні за літр. Водночас бензин А-95 та А-95+ подешевшали на 2 та 8 копійок, до 46,55 та 48,65 гривні за літр відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Мережа АЗС Prime знизила цінники на дизельне паливо на 2 гривні за літр, до 41,50 гривні за літр, що стало найсуттєвішим здешевленням за тиждень. У цій мережі на 90 копійок подешевшав і бензин марки А-95 – до 43,90 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Найменше дизель подешевшав у мережі АЗК АМІК - лише на 4 копійки, до 46,97 гривні за літр. Решта автозаправних станцій скинула ціни в діапазоні від 38 копійок до 1,80 гривні, і реалізовують дизель від 41,50 до 47,99 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін enkorr
Ціни на пальне. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйте каністри для запасів: у травні на українців чекає рекордне зниження цін на пальне.

Також наш портал інформував, мотор задоволений, а водій – щасливий: українці масово переходять на ГБО, озвучено нові ціни автогазу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ремонт вм'ятини без грошей, надійний захист від викрадення і вірний засіб для чистого заднього скла: шалені лайфхаки для авто.