На даний момент існує велика кількість пропозицій для потенційних власників авто, на ринку мільйони пропозицій, де є абсолютно різні моделі та бренди. У цьому плані український ринок авто не є винятком.

Експерти видання "Автотема" розібралися з так званим українським "чорним списком", із тими авто, які не рекомендують купувати "із салону" навіть самі українці.

Серед аргументів такого рішення – безліч технічних проблем та дуже низька якість складання. Давайте розглянемо трійку лідерів у цьому антирейтингу.

"Таврія", скріншот: YouTube
"Таврія", скріншот: YouTube

Таврія

Першою моделлю, яку можна відзначити, є "Таврія". Цей автомобіль вироблявся в Україні в період з 1987 до 1998 року. Хоча цей автомобіль мав відносно низьку ціну, він несе у собі численні технічні проблеми, такі як нестабільність на дорозі, проблеми зі зчепленням та проблеми з корозією кузова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ланос, ілюстративний скрін з відео
Ланос, ілюстративний скрін з відео

Ланос

Ще одним автомобілем, який не рекомендується купувати, є Ланос. Ця модель вироблялася в Україні з 1997 до 2014 року. Вона мала численні проблеми з трансмісією, які часто призводили до поломок та високих витрат на ремонт.

ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-1103. Фото: скрін youtube

Славута

"ЗАЗ Славута" – це ще один автомобіль, який не рекомендується купувати. Цей автомобіль вироблявся з 1994 до 2007 року в Україні. Хоча ця модель була досить популярною серед українців, вона мала численні проблеми зі стійкістю на дорозі та зчепленням.

Нагадаємо, як дізнатись, коли їхати на техогляд: важлива інструкція для українських водіїв.

Раніше повідомлялося, розробники гри STALKER передали бійцям ЗСУ 100 бусів.

Також, українець на базі ЗАЗ створив шикарну репліку Lamborghini: такої красуні не було навіть у Майкла Джексона.