Експерти з Інституту дослідження авторинку з’ясували, в яких країнах найвигідніше купувати авто і привозити в Україну.

Найдорожчий транспорт везуть з ОАЕ – там середній цінник за вживане авто тримається на рівні $31,3 тис. Третє місце за Китаєм – за авто доведеться заплатити в середньому $30,4 тис. Трійку лідерів замикає Угорщина – там транспорт з пробігом можна взяти за $14,6 тис. Про це пише портал Автотема.

Старі автомобілі. Фото: Youtube
Старі автомобілі. Фото: Youtube

Якщо цікавлять більш бюджетні варіанти, то найнижчий цінник у Фінляндії на старі авто – $2,9 тис. Друге місце за дешевими авто – Латвія з цінником у $3,1 тис. Трійку лідерів замикає Естонія з цінником у $3,2 тис.

вживані автомобілі
вживані автомобілі

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Що стосується бюджету українців для купівлі уживаного авто за кордоном, то найчастіше беруть транспорт із цінником від менше ніж $1 тис. до $5 тис. Утім, на статистику також впливає і транспорт, який купували волонтери та благодійні організації для потреби ЗСУ – тут про комфорт і дорожнечу не йдеться.

Авторинок, фото Авто24
Авторинок, фото Авто24

Нагадаємо, ми писали, що вистачить на 10 днів: у Міненерго заявили про рекордно малий запас палива в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Jaguar, Maserati та конячки: легенди Top Gear порадують новим епізодом з "євробляхами".

Також "Знай.ua" інформував, забудете що таке ремонт і СТО: рейтинг найнадійніших японських авто.