Для всіх наших читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавинок з автосвіту, є чудові новини. Трійка ведучих легендарної британської програми "TopGear" Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд та Джеймс Мей возз'єднаються у новому спецвипуску "The Grand Tour".

Британська автомобільна телепрограма The Grand Tour повертається на екрани. Наступного місяця, а саме 16 червня, відбудеться прем'єра епізоду під назвою "Єврокатастрофа".

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сервісі Amazon Prime Video.

Анонс The Grand Tour, фото: Amazon Prime Video
Анонс The Grand Tour, фото: Amazon Prime Video

Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд та Джеймс Мей вирушать у поїздку Польщею, Словаччиною, Угорщиною та Словенією. Її протяжність становитиме 1400 миль (2253 км).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цій подорожі Хаммонд керуватиме жовтим ретро-пікапом Chevrolet SSR, Кларксон - лімітованим Mitsuoka Le-Seyde, а Мей - кабріолетом Crosley 1940 випуску.

Анонс The Grand Tour, фото: Amazon Prime Video
Анонс The Grand Tour, фото: Amazon Prime Video

На жаль, Amazon не випустив трейлер спецвипуску. Було опубліковано лише кілька фотографій. Також організатори зазначили, що паралельно продовжується зйомка ще одного епізоду Гранд-туру в Африці.

Він вийде в ефір наприкінці 2023 чи на початку 2024 року. Найяскравішими представниками автопрому в ньому будуть Jaguar F-Type та Maserati Gran Cabrio.

Нагадаємо, українець на базі ЗАЗ створив шикарну репліку Lamborghini: такої красуні не було навіть у Майкла Джексона.

Раніше повідомлялося, і через бездоріжжя, і навіть у центр села не соромно: інженери схрестили ЛуАЗ з Volkswagen Golf.

Також, українські авто, зірка яких не зійшла: у мережі показали раритетні екземпляри.