На сьогодні в умовах дорожнечі палива як ніколи стали актуальними автомобілі з гібридними двигунами.

Варто зазначити, що повністю залежність від бензинової колонки автомобіль не гарантує, проте зможе проїхати певну відстань на електротязі. Про це повідомляє автомобільний портал auto.ria.

Старі автомобілі. Фото: Youtube
Старі автомобілі. Фото: Youtube

Серед переваг гібридних автомобілів порівняно з електричними можна визначити дві основні:

  • щодо доступні ціни;
  • більший запас ходу, адже машина може заряджатися в дорозі.

Слід зазначити, що останнім часом через те, що споживачі почали активно купувати машини, щоби значно економити на пальному, ціни на гібриди пішли вгору. Пропонуємо вам ознайомитися з добіркою топ-5 гібридних легкових авто, що були у використанні, за демократичними цінами. Рейтинг складено на основі даних автомобільного порталу auto.ria.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Автомобілі. Фото: Youtube
Автомобілі. Фото: Youtube

  1. Hyundai Sonata. На сьогодні найдешевшу машину 2012 року випуску можна купити за ціною $8300. Залежно від року та комплектації ціни коливаються в межах $11000- $12000.
  2. KIA Optima. Купити гібрид цієї марки можна від $10800. Однак слід зазначити, що на ринку представлено не так багато моделей, порівняно з Toyota Camry. Загалом за машину просять $11900.
  3. Toyota Prius. Ціни на гібрид стартують від $10700, проте ціновий проміжок невеликий, середня ціна автомобіля становить $12000.
  4. Ford Fusion. Варто відзначити, що на ринку дуже багато пропозицій цієї марки авто. Однак ціна на машину стартує від $10800, а в середньому машину можна купити за $14200.
  5. Toyota Camry. Цінителі цієї марки авто можуть придбати її за ціною від $12500. в залежності від років та комплекції середня ціна складає $18300. Варто відзначити, що на ринку значний вибір автомобілів цієї марки.

Toyota Camry, скріншот з відео
Toyota Camry, скріншот з відео

Зауважимо, що рейтинг складено за даними, що були актуальними на момент виходу матеріалу. Перед тим, як зробити свій вибір, перевірте на сайтах оголошень актуальні ціни та наявність обраних вами моделей.

Нагадаємо, що не надумайте поставити це в багажник: водії дізналися, за що загрожує штраф у кілька сотень гривень.

Раніше ми повідомляли, що українським водіям масово надходять незаконні штрафи: як не втратити права та гроші.