Для всіх наших читачів, які й дня не можуть провести спокійно без цікавостей з автосвіту, ми маємо прикольні новини. Давайте дізнаємося, яким буває прекрасним російський автопром. Нехай це і ексклюзив, невеликий тираж, але все-таки це те, що тішить око.

Так, українське тюнінг-ательє Specautotuning створило унікальне купе у ретростилі під назвою "Перемога". Автомобіль заснований на спортивному автомобілі Mercedes-Benz CL550 (C216).

Про це пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Avtodream.

"Перемога" на базі Mercedes-Benz, фото: avtodream
"Перемога" на базі Mercedes-Benz, фото: avtodream

Дизайн автомобіля натхненний радянською моделлю ГАЗ-М-20 "Победа". "Перемога" відрізняється плавними лініями кузова і сучасними деталями.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кузов купе пофарбували у синій та білий кольори. Спереду розташовані хромовані грати радіатора та круглі фари. Робота над створенням проекту розпочалася понад три роки тому. Виробництво авто налагоджено у Бучанському районі (Київська область).

В основі купе лежить спорткар Mercedes-Benz CL550 у кузові C216. Від "донора" зберігся цілком оригінальний інтер'єр.

"Перемога" на базі Mercedes-Benz, фото: avtodream
"Перемога" на базі Mercedes-Benz, фото: avtodream

Під капотом розташований 5,5-літровий атмосферний двигун потужністю 382 л. і 530 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою перемикання передач.

Ексклюзивний автомобіль доступний для замовлення. Вартість авто становить від 25 тисяч доларів без урахування "донора".

Нагадаємо, військком Одеської області під час війни грив боки на іспанському узбережжі.

Раніше повідомлялося, "Та мені пох**, завтра будеш у військкоматі": в Одесі чоловік мало не влаштував ДТП і пообіцяв усім повістки.

Також, нові обмеження для водіїв: на які авто накладуть табу.