Аукціон Bring a Trailer продав унікальне купе BMW 850i 1992 з тюнінгом від ательє Renner Projekts.

Повідомляється, що за 31-річний спорткар виручили $227 000 — як за новий Mercedes-AMG G63. Подробиці про авто розповіли на сайті аукціонного дому.

BMW, Фото: Youtube
BMW, Фото: Youtube

Цей BMW 850i був модифікований у 2018 році. Доробки включають зміни зовнішнього вигляду, а також внутрішній тюнінг.

Спорткар пофарбований у бронзовий металік. Бампера та бічні дзеркала заднього виду були взяті від моделі BMW 850CSi. Також на авто встановили люк з електроприводом, протитуманні фари та значки з логотипом Renner Projekts.

BMW, Фото: Youtube
BMW, Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зовнішній вигляд доповнюють нові 18-дюймові колісні диски AL13. Вони взуті у шини Michelin Pilot Sport 4S розміром 235/40 спереду та 285/35 ззаду. Кліренс став нижчим завдяки пружинам H&R та амортизаторам Bilstein.

BMW, Фото: Youtube
BMW, Фото: Youtube

В інтер'єрі з'явилися передні сидіння з електроприводом. Вони виконані із жовтої шкіри із зеленими акцентами. З цього ж матеріалу виготовлена обшивка панелі приладів і центральної консолі.

BMW, Фото: Youtube
BMW, Фото: Youtube

Обтягнуте шкірою рульове колесо розташоване на колонці з електроприводом, а спереду — спідометр зі швидкістю 170 миль/год, тахометр і датчики температури охолоджуючої рідини та рівня палива.

BMW, Фото: Youtube
BMW, Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що не поспішайте охолоджуватися: п'ять причин, чому не варто включати кондиціонер в автомобілі відразу після запуску двигуна.

Як повідомляв "Знай.ua", завдяки цьому копійчаному засобу ваші фари будуть прозорими як сльоза.

Також "Знай.ua" інформував, як очистити лобове скло авто від мошок та бруду: ефективний метод.