Від багатьох автолюбителів можна почути жарти, що "Запорожець" – це український аналог Porsche. Залежно від моделі, автомобілі дійсно мають деякі подібності. Так, тюнінг майстра вирішили "схрестити" ці два автомобілі. Незвичайну модифікацію показали на сторінці zazmyzaz в instagram.

Що буде якщо з'єднати "Запорожець" та Porsche? Небагато автолюбителів задавалися цим питанням, а ось тюнінг майстра вирішили не думати і відразу втілили трохи божевільний задум у життя.

Гібрид ЗАЗ та Porsche. Фото: instagram.com/zazmyzaz
Гібрид ЗАЗ та Porsche. Фото: instagram.com/zazmyzaz

Так, на кадрах можна побачити готову роботу умільців. Зовні автомобіль нагадує ЗАЗ-968 – такі ж фари, типові повітрозабірники, які ще називають "вухами". Втім, окрім кузова, про "Запорожець" нічого не нагадує.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Автомобіль є кабріолетом, тому без проблем можна розглянути розкішний салон, обшитий шкірою. Зовнішні модифікації вражають, але внутрішня "начинка" не менш "гаряча".

Так, гібрид ЗАЗ та Porsche оснащений 6-циліндровим двигуном з водяним охолодженням, потужністю 260 кінських сил. Можна тільки здогадуватися, на що здатний цей красень на порожній трасі.

Раніше портал Знай повідомляв, відродження легенди: яким може бути новий "горбатий" ЗАЗ-965, закохує в себе з першого погляду.

Також наш портал інформував, барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, роками припадав пилом у гаражі: у Києві знайшли унікальний "Запорожець" для перегонів.