Спекотна погода може спричинити додаткові неприємності і навіть біду. Причиною займання може стати звичайнісінька пляшка питної води, необачно залишена у салоні на сонці.

У спеку багато водіїв не прибирають з салону воду в пляшках, однак, рятівна вода може спричинити трагедією привести до пожежі в салоні машини та навіть вибуху. Про небезпеку повідомляє видання hyser.

Займання в авто. Фото: Youtube
Займання в авто. Фото: Youtube

Як свідчать експерименти пластикова пляшка може слугувати звичайнісінькою лінзою, яка спричинить біду.

У статті розглядаються відео на якому му-му чоловік демонструє як пластикова пляшка спричинила пожежу знаходячись під прямими сонячними променями у салоні автівки.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема
Показати ще

Займання в авто. Фото: Youtube
Займання в авто. Фото: Youtube

Світло потрапило на вигину пластикової пляшки та спричинило пожежу, займання. Пляшка виконала роль лінзи та спрямувала тонкий розпечений пучок світла на обшивку машини температура такого пучка здатна легко підпалити пластик та тканину.

Тому у спеку бажано дотримуватися заходів безпеки та не залишати пластикові пляшки в салоні автомобіля або ховати їх подалі від сонячних променів.

Нагадаємо, ми писали, як охолодити двигун в неймовірну спеку, навіть не заглушивши авто - ефективний метод.

Як повідомляв "Знай.ua" компактна, економна та яскрава: українцям показали нову "Таврію" A-Class, утре ніс багатьом іномаркам.

Також "Знай.ua" інформував, в Україні посилили штраф за паркування на місцях для інвалідів.