В Україні чимало гаражних майстрів, які дивують чудесами тюнінгу. Так, один майстер переробив старенький ЗАЗ-965 в компактний пікап для села. Як виглядає модернізований "горбатий" і чим він унікальний, пише портал Hyser.

Винахідливий українець вигадав несподівану модифікацію для "горбатого" Запорожця. Щоб старенький не стояв у дворі без діла, умілець переробив його в оригінальну пікап-вантажівку, яка незамінна в господарстві.

Пікап ЗАЗ. Фото: із мережі
Пікап ЗАЗ. Фото: із мережі

Головним прикрістю власника незвичайного пікапа ЗАЗ-965 стало те, що транспортний засіб не вдалося поставити на облік. У всьому іншому автомобіль вийшов дуже непоганим.

Так, пікап було зроблено з підручних матеріалів, основну частину яких було знайдено українців на звалищі. Від оригінального ЗАЗ-965 залишилася лише передня частина кузова з дверима, змонтована на саморобній сталевій звареній рамі. Позаду обладнано досить містку вантажну платформу.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Пікап ЗАЗ. Фото: із мережі
Пікап ЗАЗ. Фото: із мережі

Ще одна особливість – модернізований ЗАЗ став передньомоторним. Двигун та КПП були запозичені у старих "Жигулів". Також з них умілець узяв задній міст та деякі інші деталі.

Раніше портал Знай повідомляв, якби ЗАЗ випускали на заводі Porsche: у мережі показали незвичайну модифікацію "Запорожця".

Також наш портал інформував, барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пробки та ями на дорогах йому не страшні: як виглядає автомобіль майбутнього, який вміє літати.