Один із Сервісних центрів МВС України викрив фальсифікацію документів на авто під час процедури перереєстрації. Йдеться про Житомирську область.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Сервісного центру МВС із Житомирської області.

Реєстрація авто, скріншот: YouTube
Реєстрація авто, скріншот: YouTube

У цьому випадку транспортний засіб, про який йшлося, вже було раніше зареєстровано в Україні, що позбавляло необхідності проведення експертного дослідження при перереєстрації. Отже, клієнти прибули до сервісного центру без фізичної присутності автомобіля.

Однак коли адміністратори почали перевіряти документи, вони виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію. Ретельна перевірка бази даних показала, що серія та номер на підробленому свідоцтві належать документам, виданим на зовсім інший автомобіль.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

Про це було негайно повідомлено владу, і тепер правоохоронні органи визначатимуть подальшу долю нещасних власників та їхнього нещасливого "безпрецедентного" транспортного засобу.

Користуючись нагодою, МВС нагадує громадянам, що вони можуть убезпечити себе від подібних шахрайських дій, укладаючи угоди з купівлі-продажу в сервісних центрах МВС.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

Адміністратори цих центрів оснащені необхідним обладнанням для ретельної перевірки документів, що гарантує справжність та законність правочину. І що найголовніше, ця безцінна послуга надається безкоштовно.

Будьте пильними та захистіть себе від шахрайських дій, скориставшись послугами сервісних центрів МВС, де фахівці допоможуть вам зорієнтуватися в тонкощах реєстрації транспортних засобів та захистити ваші інтереси.

Нагадаємо, про це не всі здогадувалися: "секретна" функція дзеркала заднього виду.

Раніше повідомлялося, на пляжах тепер можна заробити величезний штраф - що заборонено в 2023 році.

Також, це небезпека, а не іграшка: водіям нагадали про штраф у 1445 гривень, покарають без розмов.