Модельний ряд легендарних "Запорожців" має досить просту конструкцію, що дозволяє гарним майстрам робити дуже незвичайні модифікації. Так, умілець узяв кілька ЗАЗ-965 і зробив із них лімузин. Про це пише hyser.

"Запорожець" випускався свого часу як народний, невибагливий та економний автомобіль. Ніхто й подумати не міг, що за десятки років він справжнім полем для експериментів народних умільців.

ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube

Так, якщо кабріолетом чи позашляховиком на базі "Запорожця" вже нікого особливо не здивуєш, то лімузин із кількох ЗАЗ-965 відчутно вражає.

Народний умілець вирішив обзавестися ексклюзивним лімузином, на який точно оглядатимуться всі водії та перехожі. Він узяв три старенькі "горбаті" ЗАЗ-965 і перетворив їх на один довгий автомобіль.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Лімузин із ЗАЗ-965. Фото: hyser
Лімузин із ЗАЗ-965. Фото: hyser

Лімузин виглядає вкрай незвичайно та яскраво, але ходова частина та двигун залишилися без змін. Під капотом все ті ж 30 коней, але для неквапливих поїздок містом більше і не потрібно.

Лімузин із ЗАЗ-965. Фото: hyser
Лімузин із ЗАЗ-965. Фото: hyser

Цікаво, що "горбатий" лімузин оцінюється у дуже круглу суму – 60 тисяч доларів. Ймовірно, власник встановив такий цінник через ексклюзивність, яка нерідко привертає увагу не бідних колекціонерів та поціновувачів ретро.

Раніше портал Знай повідомляв, як Tesla, але від ЗАЗ: в Україні виявили електричний "Запорожець", спритний та витривалий.

Також наш портал інформував заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто.