Минув місяць із повернення довоєнних податків на паливо й подорожчання відчули на собі всі водії, навіть ті, хто встановив ГБО. Як змінилися цінники на скраплений газ за останній місяць, показують дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

У період з 30 червня до 31 липня середня вартість зрідженого газу в мережах АЗС збільшилася на 6% або 1,53 гривні - до 23,46 гривні за літр. За даними моніторингу, у мережі SOCAR цінник на автогаз за підсумками місяця піднявся на 2,13 гривні – до 24,62 гривні за літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

На 1,80 гривні збільшилася вартість зрідженого газу на заправних станціях "Авантаж 7". Дане паливо у цій мережі продається по 21,95 гривні за літр. У мережі KLO автогаз піднявся в ціні на 1,5 гривні – до 23,44 гривні за літр.

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Заправні станції ОККО та WOG підняли цінники на скраплений газ до 24,49 та 24,46 гривні - на 1,80 та 1,84 гривні відповідно. Також цей вид палива подорожчав і на інших АЗС. Мережі "БРСМ-Нафта", Shell, Chipo, "Нафта", BVS, "Олас" та інші підняли цінники на 0,6-2,6 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 60 грн за літр – лише початок: водіям показали, які будуть ціни на пальне у серпні.

Також наш портал інформував, що на українських АЗС може виникнути дефіцит популярного палива: до чого варто готуватися водіям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, це сильно полегшить життя: водіям радять не викидати старі свічки запалювання, і ось чому.