Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування авто, з'явилися дуже важливі новини. Насамперед важливо це дізнатися мешканцям Києва, а також тим, хто планує у серпні їхати до столиці особистим транспортним засобом.

В Україні, починаючи з 14 серпня, запроваджують нові обмеження для водіїв через погодні зміни. Поки що такі заходи стосуються лише водіїв української столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Патрульної поліції Києва.

Облаштування блокпоста, скріншот: YouTube
Облаштування блокпоста, скріншот: YouTube

Повідомляється, що через спеку до міста заборонено в'їзд великовантажів загальною вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн. Водночас, нові обмеження торкнуться далеко не всіх.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Насамперед нововведення спрямовані на те, щоб зберегти дороги в їхньому первісному вигляді, тому вони торкнуться виключно водіїв важких авто.

Облаштування блокпоста, скріншот: YouTube
Облаштування блокпоста, скріншот: YouTube

Якщо говорити точніше, то дорогами Києва та області буде заборонено проїзд:

- великогабаритного транспорту важчим за 24 тонни;

- великогабаритного транспорту із навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Нововведення торкнуться як машин, які хочуть в'їхати до міста, так і пересування автомобілів містом. Час дії обмежень може змінюватись в залежності від температурного режиму.

Тим часом синоптики обіцяють максимально спекотну погоду у Києві ще протягом кількох днів, на 14-21 серпня.

Нагадаємо, навіть космічні ціни на АЗС вас не злякають: 6 порад, які допоможуть ефективно економити паливо.

Раніше повідомлялося, на блокпості гірше, ніж у військкоматі? Українські копи вигадали, як залишити водіїв без прав на 5 років.

Також, в Україні копам розв'язали руки у питанні вилучення авто: головні зміни, які вже діють.