Український умілець надихнувся гостросюжетними фільмами і створив справжнього монстра на колесах у стилі "Шаленого Макса". Як виглядає унікальний транспортний засіб, показали у програмі "Джедаї".

Українські гаражні майстри нерідко вражають різними модифікаціями популярних марок автомобілів. Найчастіше переробляють автомобілі ЗАЗ через їхню дешевизну і нескладну конструкцію. Однак умілець із Кривого Рогу пішов далі й створив дуже незвичайний автомобіль із нуля.

Криворізький автомонстр. Фото: скрін youtube
Криворізький автомонстр. Фото: скрін youtube

Проєкт українця зовсім не звичайний - це брутальний рет-род, створений у постапокаліптичному стилі. Автор визнає, що ідея створити такого автомонстра прийшла до нього після перегляду фільмів. Ймовірно, одним із них став "Шалений Макс", де герої їздили на подібних транспортних засобах.

Криворізький автомонстр. Фото: скрін youtube
Криворізький автомонстр. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Для створення рет-роду українець використав деякі деталі з інших автомобілів, але багато створювалося з нуля. Двигун встановлений від Mercedes-M119, який працює з механічною коробкою передач від BMW.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, місто може спати спокійно: українці перетворили "Запорожець" на машину "Мисливців за привидами".

Також наш портал інформував ексклюзив, який не зустрінеш на дорозі: як виглядає унікальний "горбатий" лімузин на базі ЗАЗ-965.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем, що палить.