Цінники на українських АЗС продовжують рости, як гриби після дощу. Так, вкотре подорожчав бензин та дизельне пальне. Скільки доведеться платити водіям, показують дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

За період із 25 по 28 серпня середня вартість бензину А-95 по Україні зросла на 11 копійок, до 52,83 гривні за літр. В той самий час бензин марки А-95+ піднявся в ціні на 4 копійки, до 54,97 гривні за літр. Дизельне пальне стало дорожчим на 10 копійок - 52,41 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

На станціях державної "Укрнафти" в середньому країною на 80 копійок подорожчав бензин А-95 і дизель - до 50,90 гривні за літр. На 20 копійок зросла вартість бензину А-95 з покращеними показниками якості – до 53,10 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Мережі "БРСМ-Нафта", "Авантаж 7", VostokGaz, "Кворум" та інші також підняли розцінки на пальне. Подорожчання у мережах відбулося в межах 0,1-2 гривні за літр.

Експерти Консалтингової групи "А-95" зазначають, що надалі тенденція до зростання цін на пальне збережеться.

Ціни на пальне. Фото: скрін enkorr
Ціни на пальне. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, плюс 5 грн - не межа: українські АЗС планують ще більше підняти ціни на бензин і солярку.

Також наш портал інформував, водії хапаються за серце: повний бак бензину вже дорожчий за пенсію, а ціни не зупиняються.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, маленький багажник у SMARTa більше не проблема: в Україні помітили дивовижну модель компактного авто з кузовом PickUp.