Автомайстер із Тернопільщини створив справжнього короля позашляховиків. Він переробив вантажівку ГАЗ-66 у величезний джип з неймовірною прохідністю та комфортабельним салоном. Як виглядає диво техніки, показали у сюжеті "Спецкор".

Основою для незвичайного позашляховика стала військова вантажівка ГАЗ-66. З нього запозичили раму, мости та роздатку. Працював над своїм шедевром умілець аж чотири роки і назвав творіння "Україна".

Позашляховик із ГАЗ-66. Фото: скрін youtube
Позашляховик із ГАЗ-66. Фото: скрін youtube

Величезний позашляховик істотно відрізняється на тлі інших автомобілів, оскільки більш високий і широкий. У салоні комфортно може розміститися сім пасажирів. Важить велетень 4,5 тонни, але попри це може розганятися до 90-95 км/год.

Під капотом позашляховик "Україна" тримає 150 кінських сил, які видає двигун Mercedes об'ємом 4,2 літра. Потужності вистачає, щоб без проблем пробиратися повним бездоріжжям і навіть водоймами на метр висоти.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Позашляховик із ГАЗ-66. Фото: скрін youtube
Позашляховик із ГАЗ-66. Фото: скрін youtube

Майстер зазначає, що все проєктував сам і робив із душею. Це помітно по салону автомобіля, у якому є кнопки для автоматичного відкриття люка, вікон, розкладний диван та столик, а у планах ще й мінібар.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "залізний поні" з характером: українець зробив "горбатий" ЗАЗ-965 крутішим за сучасну іномарку.

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.