Навіть попри війну в країні, Міністерство Внутрішніх Справ вирішило кардинально боротися із хабарями майбутніх водіїв. Тож тепер здавати теорію та практику доводиться під прицілом камер спостереження.

Екзамени для водіїв. Фото: Youtube
Екзамени для водіїв. Фото: Youtube

Однак винахідливих українців, нові правила не лякають. Так, у Вінниці чоловік, який не хотів вчити білети, вигадав свій спосіб здати екзамен на "відмінно", але його викрив адміністратор.

Про це повідомляє прес-служба Головного Сервісного Центру МВС.

Хлопець прийшов на екзамен із мікрокамерою, мікрофоном та павербанком та мікронавушником.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Українець намагався здати на права обманом. Фото Facebook
Українець намагався здати на права обманом. Фото Facebook

Якби він поводив себе більш спокійно та зосереджено, йому можливо б і вдалося пройти успішно тест, однак під час здачі, співробітник помітив підоздрілу рухливість, та підійшовши ближче зрозумів, що майбутній водій сидить із навушником.

"Кандидат у водії прийшов складати теоретичний іспит. Під час процесу адміністратор помітив підозрілу рухову активність, коли хлопець відповідав на питання за компʼютером. Підійшовши ближче - все стало зрозумілим. Молодик намагався використати хитромудрі пристрої для складання теорії, прикріпивши до тіла мікрокамеру, мікрофон та павербанк, а у вухо - мікронавушник" - йдеться у повідомленні.

Українець намагався здати на права обманом. Фото Facebook
Українець намагався здати на права обманом. Фото Facebook

Тепер, замість того, щоб готуватися до екзаменів, хлопець готує пояснення для правоохоронців.

Нагадаємо, конструктор-самоучка створив унікальний міні-автомобіль з мотоциклетної коляски: спритний та економний.

Раніше повідомлялося, пасажирський літак упав на шосе, рятувальники збирали тіла по узбіччі: "Знаходився за дві хвилини від приземлення".

Також, не всі великі покупки впливають на субсидію: у ПФУ заспокоїли українців.