Житель Черкащини вирішив, що трактор може бути корисним не лише для роботи у полі, а й для поїздок на рибалку. Він модернізував транспортний засіб та "навчив" його плавати. Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Японський трактор створювався для роботи в полі, але гаражний умілець і за сумісництвом фанат риболовлі вирішив, що з транспортного засобу може вийти непоганий "човен".

Трактор-амфібія. Фото: скрін youtube
Трактор-амфібія. Фото: скрін youtube

Українець 5 років думав, як спустити на воду трактор, а коли продумав увесь проєкт, то втілив його в життя за кілька місяців. Щоб випливти на глибину, трактор гребе спочатку задніми колесами, а потім запускається пропелер.

Щоб досягти такого результату, майстер серйозно модифікував трактор, зокрема замінив колеса, а також установив алюмінієві платформи, під якими розмістив повітряні піддони.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Трактор-амфібія. Фото: скрін youtube
Трактор-амфібія. Фото: скрін youtube

На незвичайному тракторі можна розмістити приблизно півдесятка пасажирів і прокотити їх водоймою. За словами автора проєкту, такий транспорт не шкодить екології, вихлопні гази не йдуть у воду.

Після підкорення водойм трактор може практично відразу їхати в поле і виконувати своє пряме призначення, попередньо потрібно тільки відкрутити піддони і замінити колеса.

Раніше портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.