В Україні помітили розкішний золотий "Запорожець", перероблений під кабріолет. Незвичайний автомобіль показав користувач під ніком tryam2000 на відео на своєму youtube-каналі.

"Запорожець" вже давно не випускається на Запорізькому автозаводі, але й досі має популярність серед автолюбителів. Нерідко ЗАЗ відновлюють та допрацьовують, даруючи йому ще одне життя. Наприклад, у мережі можна побачити позашляховики, лімузини та навіть спорткари на базі "Запорожця".

"Запорожець", скріншот: YouTube
"Запорожець", скріншот: YouTube

На цей раз в Україні помітили, напевно, найшикарніший ЗАЗ-968. Автомобіль пофарбований у неймовірний золотистий колір, кузов та всі агрегати в ідеальному стані. Замість заводського даху – доладна.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Шикарно перероблений під кабріолет "вухатий" ЗАЗ-968. Та й пофарбований не гірше за роллс-ройс ", - зазначив автор ролика.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Кабріолет із "Запорожця" виглядає дуже незвично, але найголовніше, що машину доведено до пуття. Власник не обмежився зрізанням даху, а зробив просто колосальну роботу, щоб зробити таку "цукерку".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, король позашляховиків: українець переробив вантажівку ГАЗ-66 в величезний джип, майже готель на колесах.

Також наш портал інформував, такого українські дороги ще не бачили: умілець перетворив "Дев'ятку" на лютий всюдихід.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.