В Україні триває підвищення цін на бензин та дизпаливо, але ціни на скраплений газ також не стоять на місці. Як змінилася вартість бюджетного палива, повідомляє enkorr.

За перший тиждень вересня середній цінник на автогаз виріс на 34 копійки, до 24,33 гривні за літр. Найбільше цей вид пального додав у ціні на АЗС "Рур груп" - відразу на 1,2 гривні/літр, до 23,5 гривні/літр. Найнижче зростання цінника зафіксовано в мережі "Олас" - лише на 20 копійок - до 23,1 гривні/літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Як змінилися ціни на популярних АЗС:

  • у мережі ОККО автогаз подорожчав на 28 копійок - до 24,99 гривні/літр;
  • у мережі SOCAR цінник зріс на 38 копійок - до 24,99 гривні/літр;
  • у мережі WOG паливо подорожчало на 33 копійки - до 24,98 гривні/літр;
  • у мережі KLO ціна підстрибнула на 75 копійок - до 24,49 гривні/літр;
  • мережа "БРСМ-Нафта" підняла вартість на 34 копійки – до 23,68 гривні/літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що, незважаючи на подорожчання, автогаз залишається бюджетним паливом. Так, наприклад, якщо автомобіль спалює 10 літрів бензину на 100 км шляху, то витрата автогазу буде близько 12 літрів. З урахуванням нинішніх цін, поїздка на бензині А-95 коштуватиме 531 гривню, а на автогазі - 243 гривні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, до 13 гривень на один літр: експерти показали, як із вересня зміняться ціни в українських АЗС.

Також наш портал інформував, знову сідати на велосипед? В Україні приготували нові покарання для власників авто із ГБО.

Крім того, ми писали, чи можуть ракетні обстріли підняти ціни на пальне: пояснює фахівець.