Що не день, то нові ціни на українських АЗС. За останній тиждень дизпаливо та бензин у середньому додали в ціні 1 гривню. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи А-95, повідомляє enkorr.

У період із 15 по 22 вересня середня вартість бензину А-95 піднялася на 85 копійок - до 54,72 гривні за літр. Водночас бензин марки А-95+ подорожчав на 1,04 гривні – до 57,53 гривні за літр, а дизпаливо на 95 копійок – до 54,62 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, мережі АЗС ОККО та WOG підняли ціни на бензини марки А-95, А-95-преміум на 1 гривню – до 56,99 та 58,99 гривні за літр відповідно.

На заправних станціях "Укрнафта" цінники на пальне піднялися на 2 гривні за літр, а мережа UPG підвищила ціни на 0,5-1,5 гривні за літр. Решта сіток підняла ціни на бензин від 0,5 до 2 гривень за літр, на дизель - від 0,3 до 2,5 гривні за літр.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Слід зазначити, що експерти прогнозують подальше підвищення цін на всі види бензинів та дизельне пальне. Український ринок палива реагуватиме на зміну світових цін на нафту, яка незабаром може перетнути позначку 100 доларів за барель.

Раніше портал Знай повідомляв, 80 грн/літр – вже не фантастика: в Україні прогнозують шалене подорожчання палива.

Також наш портал інформував, віддаватимемо по 60 грн за літр? Українцям розповіли, чи загрожує дефіцит та зростання цін на пальне.

Крім того, ми писали, українців просять бути обережними при купівлі палива: 5 порад, які збережуть ваш гаманець.