Трапляються ситуації коли водії забувають сплатити штраф за порушення ПДР вчасно, або взагалі не оплачують їх. Через деякий час у порушників можуть з'явитись проблеми, які потрібно вже буде вирішувати витрачаючи набагато більше своїх коштів та часу.

Про це повідомляє "Твоя машина".

Штрафи для водіїв, 24 канал
Штрафи для водіїв, 24 канал

Нажаль багато власників автомобілів не розуміє реальних наслідків невиконання матеріального покарання за порушення Правил дорожнього руху.

Якщо ви все ж таки порушили, то зволікати з цим не варто.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять В Україні планують запровадити графік погодинних відключень світла: термінова заява "Укренерго" Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Залежно від того, на який день ви збираєтесь оплачувати штраф буде залежати яка сума піде з вашого гаманця.

Не усім водіям відомо про те, що при сплаті штрафу за порушення правил дорожнього руху в 10-денний термін можна отримати знижку.

Загалом, автомобілістам на це дається 15 днів.

Штрафи для водіїв, ілюстративне фото
Штрафи для водіїв, ілюстративне фото

Після цього розмір штрафу подвоюється.

Якшо ви таки не сплатите всю сумму протягом визначеного сроку, то матеріали про несплату направляються до виконавчої служби, яка може заблокувати ваші картки та арештувати ваше майно, включаючи машину.

З боржників можуть стягувати частину заробітної плати в рахунок штрафу, а також заборонити виїзд за кордон.

Раніше портал "Знай" повідомляв, будуть непорозуміння з поліцією: у МВС розповіли, кому з водіїв потрібно оновити права.

Також наш портал інформував, 7 років пішки та 40 тис грн штрафу: копи показали водіям, чим закінчуються "нешкідливі" покатушки.

Крім того, ми писали, впаяють 340 гривень штрафу, ще й права можуть забрати: водіям нагадали про покарання за зовнішній тюнінг.