Практично кожен водій в Україні знає про авто, яке робили на луцькому автомобільному заводі. Свого часу ці машини буквально захоплювали всіх своєю доступністю в обслуговуванні та гарною прохідністю. Ці "конячки" тільки в одному залишалися незмінними - дизайн, тут багато хто завжди був незадоволений.

Проте і на цю примху вже є реакція - український дизайнер Роман Прядько спробував щось поміняти в цій "тухлій картинці", додавши кілька сучасних деталей. Ось вона – фантастична концепція ЛуАЗ-969.

Про цей дивовижний концепт пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser .

Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube
Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube

Український дизайнер Роман Прідько поділився рендерами "Волині" - концептуального оновлення цього легендарного українського всюдихода.

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Дизайн зберіг яскраво виражені риси оригіналу, проте набув сучасної та органічної форми. Цікаво, що деякі спостерігачі помітили у деталях цього автомобіля елементи від інших всесвітньо визнаних моделей.

Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube
Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube

Таким чином, новий ЛуАЗ нагадує гармонійне поєднання Toyota RAV4, Pajero Pinin, Suzuki Jimny та Jeep Wrangler. Чудові рішення дизайнера можна побачити у розділенні фар на два блоки та у використанні задньої стійки вікна як тримач для додаткових аксесуарів.

Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube
Позашляховик ЛуАЗ, скріншот: YouTube

Інтер'єр ЛуАЗ-969 придбав витончені згладжені лінії, які нагадують Fiat 500. В цілому, автомобіль вийшов вельми привабливим, проте незважаючи на це, навряд чи ми колись побачимо його у живу реалізацію.

Проте цей унікальний погляд на відродження ЛуАЗ-969 назавжди залишиться в серцях автолюбителів.

Нагадаємо, закуповуватися каністрами бензину не поспішаємо: експерт оцінив ризик нового дефіциту палива в Україні.

Раніше повідомлялося, водій, не поспішай: в Україні копи почали штрафувати пішоходів, яких "збили" у ДТП.

Також, готуйте 600 гривень: кому з водіїв потрібно терміново відвідати сервісний центр МВС.