На українських АЗС продовжують зростати ціни на бензини та дизельне пальне. Скільки доведеться викласти водіям за паливо, свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 30 вересня до 6 жовтня середня вартість бензину А-95 піднялася на 0,30 гривні за літр, до 55,41 гривні за літр. Бензин А-95+ за тиждень додав у ціні 0,26 гривні за літр та пропонується вже по 58,33 гривні за літр. Найбільше подорожчав дизель – на 0,41 гривні, до 55,50 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

За даними моніторингу, консолідована мережа АЗС групи "Приват" підняла ціни на пальне на 1 гривню за літр. Бензин А-95 та дизельне пальне подорожчали до 55 гривень за літр, бензин А-95+ – до 55,50 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У мережі АЗС KLO усі види пального додали у ціні 0,7 гривні за літр. Так, бензин А-95 подорожчав до 56,79 гривні за літр, А-95+ – до 58,99 гривні за літр, дизпаливо – до 56,29 гривні за літр.

Решта мереж АЗС, серед яких AMIC, Shell, "БРСМ-Нафта", U.GO, Prime, "Укр-Петроль", Neftek та інші, підняли цінники від 0,4 до 1,5 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, приготуйтеся вивертати кишені: АЗС піднімуть ціни на всі види палива, експерт назвав причину.

Також наш портал інформував, забув сплатити та залишився без машини: що загрожує водіям, які вчасно не сплачують штрафи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, частка секунди і на вас чекає купа проблем: як карають водіїв, які люблять "поганяти" на червоний.