Для всіх наших шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин зі світу авто, є чудова історія про дуже незвичайного "Запорожця" ЗАЗ-965. Наразі у Литві є авто, яке "ляже на серці" любителям пива, його продають за 8 тисяч євро.

Це унікальне авто оснащене 1,4-літровим двигуном General Motors, автоматичною коробкою передач та дисковими гальмами на всіх колесах. Інтер'єр був оновлений: сидіння зі стьобаною шкірою, більш сучасна панель приладів і рульове колесо.

Про це дивовижному авто пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

Пивоварня на колесах, скриншот: YouTube
Пивоварня на колесах, скриншот: YouTube

Що відрізняє цей автомобіль, це його причіп, зроблений із задньої частини іншого автомобіля ЗАЗ і пофарбований у відповідний колір. Усередині трейлера знаходиться портативна броварня, що робить цю комбінацію автомобіля та причепа воістину єдиною у своєму роді.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Цей незвичайний ЗАЗ-965 з його незвичайними модифікаціями та переносною пивоварнею у відповідному причепі виділяється як справді унікальний та привабливий автомобіль.

Пивоварня на колесах, скриншот: YouTube
Пивоварня на колесах, скриншот: YouTube

Поєднання сучасних модернізацій, таких як двигун General Motors та автоматична коробка передач з ностальгічним дизайном, як у ЗАЗ-965, додає йому ексцентричного зачарування.

Якщо ви автолюбитель і шукаєте щось незвичайне, можливо варто розглянути цей автомобіль, особливо якщо ви любите мобільні пивоварні.

Нагадаємо, "Навіть поліція зупиняла, було цікаво": українець переробив "Таврію" для їзди на дровах.

Раніше повідомлялося, хотів підварити кузов, але щось пішло не так: харків'янин зліпив із "Запорожця" мускулистий позашляховик.

Також, новий етап мобілізації в Україні: кому точно вручать повістку вже з 1 жовтня.