Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування авто, є дуже важливі новини. Справа в тому, що деякі водії в Україні можуть відчути на своєму особистому бюджеті, що таке "відновлення справедливості" від нардепів із Ради.

Народні депутати вважають, що деякі водії мало вносять до державного бюджету.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Голова комітету з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев раніше заявив, що найближчим часом влада може розглянути ініціативу щодо підвищення акцизу на скраплений газ для автомобілів. Подібну пропозицію, за словами депутата, вже розглядає Кабінет Міністрів України.

Необхідність підвищення цін на газ Гетьманцев пояснює тим, що зараз різниця між цінами на бензин та газ "не зовсім справедлива".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Він звернув увагу, що автомобілі на різному паливі їздять одними й тими ж дорогами, але їх власники сплачують на ремонт різні суми.

При цьому Гетьманцев заявив, що акциз на газ має бути меншим, ніж на бензин через нижчу енергетичну віддачу.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Також необхідно нашим читачам нагадати той факт, що на середину жовтня в Україні автогаз продавався за ціною близько 26 гривень за один літр палива. А ось бензин класу "А-95" у середньому оцінювався у 55 гривень за літр.

Нагадаємо, навіщо використовують поліетиленову плівку в авто: незамінний лайфхак для водіїв.

Раніше повідомлялося, продаж автомобіля за довіреністю: чим це загрожує власникам.

Також, автоцивілка під час війни: хто звільняється від обов'язкового страхування.