В Україні почала діяти нова афера із паливом. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн.

Українським водіям почали все частіше пропонувати придбати талони на пальне за дуже привабливими цінами. Оголошення зазвичай розміщують у соціальних мережах: об'єм від 60 літрів, тобто від 3000 гривень.

Каністра для бензину, скріншот: YouTube
Каністра для бензину, скріншот: YouTube

Сергій Куюн заявив, що вирішив особисто переконатись у правдивості такої вигідної пропозиції, але лише підтвердив, що це робота шахраїв. Великі мережі АЗС також заявляють, що в Україні все частіше трапляються подібні афери.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

"Продзвонив пару великих мереж, їхні безпекові служби кажуть, що всі випадки продажу талонів, які їм траплялись останнім часом – шахрайство", - зазначив Сергій Куюн.

Користувачі мережі зробили висновок, що дешевий сир – тільки в мишоловці.

"Дешева рибка — погана юшка", - констатували в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/SerhiiKuiun
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/SerhiiKuiun

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні стабільно зростають ціни на пальне: депутат назвав причину і коли це припиниться.

Також наш портал інформував, водіїв позбавлять останньої можливості заощаджувати: акциз на автогаз планують збільшити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не лише схудне гаманець, а й заберуть авто: поліцейські розповіли, як карають водіїв за паркування на місцях для інвалідів.