Для всіх наших читачів, які мають відношення до керування автомобілем, або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важливе нагадування з приводу популярного порушення правил дорожнього руху.

Згідно з правилами, під час будь-якого маневру на дорозі в Україні водій зобов'язаний попередити всіх учасників руху про свій намір. Проте є водії, які забувають про це, що, у свою чергу, може призвести до аварійних ситуацій.

Таким чином, у Нацполіції вирішили уважніше стежити за безпекою руху, і з недавніх пір стали активніше виписувати штрафи за ігнорування покажчиків повороту. Про це повідомляє управління Нацполіції Київської області.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Копи нагадали, що водії мають попереджати інших водіїв про намір виконати певний маневр.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За порушення правил використання попереджувальних сигналів водіїв можуть оштрафувати, що зробили з водієм білого Renault Logan буквально днями.

Помітивши порушника, який з'їжджає на смугу для гальмування, співробітники Патрульної поліції одразу зупинили його та провели профілактичну бесіду, після чого виписали штраф за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Порушення правил використання освітлювальних приладів чи попереджувальних сигналів на початку руху чи зміни його спрямування).

Авто, фото Знай.ua
Авто, фото Знай.ua

За це водієві передбачено штраф у 510 гривень.

Нагадаємо, українських водіїв стали частіше штрафувати на 510 грн: за "заборонку" у багажнику.

Раніше повідомлялося, краще перестати, бо коліс не залишиться: в Україні водіям приготували новий штраф у 17 тисяч.

Також, як оскаржити штраф за порушення правил дорожнього руху: докладна інструкція від адвоката.