Від чистоти лобового скла залежить не лише гарний зовнішній вигляд автомобіля, а й перш за все безпека водія та пасажирів.

Але через погодні умови дуже важко зберегти скло чистим. Існує безліч лайфгаків, які допоможуть водіям в цій нелегкій справі. Про один зі способів, про які мало хто знає розповіли в "Hyzer".

Двірники, скріншот: YouTube
Двірники, скріншот: YouTube

Багато водіїв возять з собою мінералку, але це не лише щоб подолати спрагу. Досвідчені водії використовують цю рідину для очищення скла. Адже це допомагає усунути забруднення з якими не справляється хімія та двірники. Для цього потрібно полити скло на стоянці та протерти це все ганчіркою з мікрофібри. Використовувати мінералку можна не лише для вітрового скла, а й для очищення фар та протитуманки. Тоді використати газовану воду потрібно аналогічно як в випадку з лобовим склом.

Влітку такий лайфгак допоможе позбутися й від комах на лобовому склі.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Авто в дощ та сніг. Фото Freepik
Авто в дощ та сніг. Фото Freepik

При використанні цього способу миття потрібно пам'ятати одне важливе правило. Температура рідини не має бути надто холодною. Адже в такому випадку може пошкодитися скляний матеріал.

Не забувайте й про різкі перепади температури. Не потрібно лити на скло гарячу воду, щоб поверхня швидше розмерзлася. Це скоріш за все призведе до досить негативних наслідків.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, водії БМВ мають напружитися: копи активно штрафують за популярне порушення

Раніше портал Знай інформував, автосервіс витягне всі гроші: які прості помилки можуть вивести з ладу коробку передач

Також наш портал повідомляв, буде, як "нова копійка": цей лайфгак із майонезом використовують тільки успішні "перекупи"