Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або є навіть власниками транспортних засобів, є дуже показова історія.

Вже мало кого здивуєш тим фактом, що в Україні трапляються випадки, коли громадяни сідають за кермо без посвідчення водія, у стані алкогольного чи навіть наркотичного сп'яніння. Такі факти лише злить відповідальних водіїв.

Дуже сумно, коли такі випадки трапляються одночасно. А тепер уявіть, що водій ще й перебуває у розшуку правоохоронних органів. Про один із таких випадків повідомили столичні копи.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

"Унікального" порушника було затримано в Києві. Чоловік порушив правил дорожнього руху на Volkswagen Golf. Поліцейські запідозрили у 38-річного автомобіліста ознаки наркотичного сп'яніння. Водій відмовився проходити медичний огляд.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Поліція / фото: поліція Києва
Поліція / фото: поліція Києва

Згодом з'ясувалося, що раніше він уже притягувався до відповідальності за їзду у п'яному стані. Більше того, за це порушення його позбавив прав. Однак на цьому "сюрпризи" не закінчились. Вивчаючи інформацію про порушника з баз даних, інспектори встановили, що чоловік перебуває у розшуку.

Щодо водія склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП. Після цього затриманого передали ініціатору розшуку.

Нагадаємо, українським водіям радять готувати 340 гривень за "неправильні шини".

Раніше повідомлялося, що природа проти штрафів: ворона відчайдушно "відбила" українського водія з кайданів інспектора.

Також, після спроби обміняти права українця відправлять у в'язницю: скористався новим сервісом.