Українські заправні станції не зменшують обертів щодо підвищення цін на скраплений газ. Середній цінник на пальне вже сягнув 31,11 гривні за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Водіям, які заправляють автомобілі автогазом, скоро захочеться ходити пішки, оскільки ціни зростають, не зупиняючись. Так, лише за період із 3 по 6 жовтня середня вартість зрідженого газу піднялася на 1,09 гривні, до 31,11 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Дані моніторингу показують, що найбільший стрибок ціни відбувся у мережі Marshal – автогаз подорожчав одразу на 3 гривні, до 32 гривень за літр. Найменший ривок цін фіксується у мережі RLS – на 0,40 гривні, до 30,30 гривні за літр.

Водночас у національних мережах цінники на скраплений газ за ці кілька днів піднялися на 1,34 гривні за літр. Популярні мережі ОККО та WOG підвищили ціни на 1 та 1,50 гривні - до 31,49 та 31,98 гривні за літр відповідно.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Заправитися автогазом у державній мережі "Укрнафта" коштуватиме 30,40 гривні за літр, що на 50 копійок дорожче. При цьому за минулий тиждень цей вид палива у мережі подорожчав на 3 гривні за літр.

На деяких АЗС вартість скрапленого газу вже сягає 34 гривень за літр. Мінімальний цінник у 28,95 гривні за літр зафіксовано у мережі "Авантаж 7".

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, їздитимемо на велосипедах: ціни на автогаз нишком підбираються до нової психологічної позначки.

Також наш портал інформував, обов'язковий техогляд: українських водіїв попередили про важливе нововведення.

Крім того, ми писали, нерадісні прогнози: ціни на паливо почнуть зростати ще активніше.