Для наших читачів, котрі постійно знаходяться за кермом, є дуже цікаві способи покращити атмосферу в авто. Цього разу мова йтиме про запах. У салоні може бути безліч запахів - від механізму транспорту до тих, які приносять із собою пасажири.

Один з українських автоблогерів, який часто ділиться корисними порадами у соціальних мережах, розповів, як позбутися неприємних запахів із використанням доступних коштів.

Запах в машині, скріншот: YouTube
Запах в машині, скріншот: YouTube

Деревне вугілля

Якщо ви стикаєтеся з неприємним запахом, спробуйте метод з деревним вугіллям. Просто покладіть деревне вугілля в мішок, що пропускає повітря, і помістіть його в салон автомобіля на ніч. Деревне вугілля має сильні поглинаючі властивості, здатні усунути різні запахи.

Кавова гуща, фото infovend
Кавова гуща, фото infovend

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Кавова гуща

Кавова гуща – відмінний засіб для боротьби з неприємними запахами. Заповніть кілька шкарпеток кавовою гущею, зав'яжіть їх і залиште в автомобілі на кілька годин або на ніч. Кавова гуща природно поглинає запахи, залишаючи свіжий аромат.

Харчова сода, фото pravda
Харчова сода, фото pravda

Харчова сода

Простий і доступний спосіб використання кухонної соди. Посипте щедро соди на сидіння та килимки автомобіля, залиште на кілька годин або навіть на ніч. Потім ретельно пропилососьте. Кухонна сода ефективно поглинає запахи, залишаючи свіжість у вашому автомобілі.

Нагадаємо, церемонитися більше не будуть: українських водіїв попередили про штрафи у 50 тисяч.

Раніше повідомлялося, що обличчя ніхто не бачив? Українські водії знайшли спосіб, як не отримати "швидкісний" штраф.

Також, машинка для егоїстів: як виглядав ВАЗ "Козак", про який у СРСР навіть не чули.