Українські водії вже починають шкодувати, що встановили ГБО, оскільки цінники на автогаз зростають страшними темпами. Середній цінник на цей вид палива невдовзі дотягнеться до 35 гривень за літр. Про це свідчить моніторинг Консалтингової групи "А-95".

У період з 10 по 17 листопада середня роздрібна вартість автогазу зросла ще на 2,15 гривні – до 34,82 гривні за літр. Найбільш стрімкий ривок цін за цей період зафіксовано у мережі "Авіас" – 3,05 гривні, до 35,69 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

В той самий час найнижчий приріст вартості палива був у мережах "Авторанс" та "Рур груп" - на 50 копійок, до 31,98 та 35 гривень за літр відповідно.

У мережах АЗС ОККО та WOG зріджений газ подорожчав у середньому на 2,15 та 2,3 гривні - до 34,99 та 35,49 гривні за літр відповідно. "Укрнафта" підняла ціну ще на 2 гривні – до 33,9 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Станом на 17 листопада найнижча вартість автогазу фіксувалася у мережі "Автотранс" – 31,98 гривні за літр. Найдорожчий зріджений газ спостерігався у мережі Neftek – 36,49 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, водіям приготуватися: цінники на автогаз можуть злетіти ще на 4,5 грн/літр.

Також наш портал інформував, бензин не можна змішувати і він не має терміну придатності: міфи про паливо, в які ви досі вірите.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не тільки схудне гаманець, а й заберуть авто: поліцейські розповіли, як карають водіїв за паркування на місцях для інвалідів.