Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже цікаві новини для тих, хто й дня не може спокійно прожити без пізнавальних історій з автосвіту. Так, на аукціоні за назвою Copart продали Jeep Liberty 2011 року.

Позашляховик без видимих ​​пошкоджень змінив власника лише за 3 долари - це найдешевше авто зі США.

Про це пишуть американські меди, а також публікують фотографії.

Jeep Liberty 2011 року, скріншот: YouTube
Jeep Liberty 2011 року, скріншот: YouTube

Як правило, на Copart продають авто після ДТП, але цей Jeep Liberty не битий. На кузові навіть подряпин немає. З'ясувалося, що авто зі США проблемне, адже воно постраждало від повені. Цей "утопленник" навіть не заводиться і швидше за все буде розібраний на запчастини.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Звичайно, одні тільки колісні диски Jeep Liberty коштують понад 3 долари. Настільки низька ціна обумовлена ​​тим, що модель досить рідкісна і запчастини до неї не мають попиту.

Jeep Liberty 2011 року, скріншот: YouTube
Jeep Liberty 2011 року, скріншот: YouTube

До того ж авто-утопленник знаходиться на Гавайських островах. В інші штати США перевезти його дорого, а ринок вживаного авто на Гаваях не такий вже й великий.

Jeep Liberty – американська версія моделі Cherokee четвертого покоління. Її випускали з 2008 до 2012 року. Саме цей позашляховик оснащений 3,7-літровим бензиновим V6 потужністю 210 л. с. та 4-ступінчастою автоматичною КПП.

Нагадаємо, красуня з британським акцентом: як виглядав перший прототип "Таврії".

Раніше повідомлялося, Xiaomi заткне за пояс Tesla: гігант показав свій перший електромобіль.

Також, українець перетворив старенький Lanos на автомобіль мрії: майже преміальний Mercedes.