Часто в погоні за простими та швидкими способами вирішити проблему, люди заходять в простори Інтернету та знаходять лайфгаки, які їм до вподоби. Але далеко не все те, що просто є корисним.

Експерт порталу Express розповіли, які популярні лайфгаки можуть вилитися в дороговартісний ремонт автомобіля.

Ремонт авто. Фото Freepik
Ремонт авто. Фото Freepik

Ремонт подряпин за допомогою зубної пасти

Автомобільний експерт стверджує, що цей спосіб дійсно працює, але застосовувати його краще на маленьких подряпинах. Разом з тим зубна паста може нанести й шкоду покриттю автомобіля. Тому, він радить застосовувати лайфгак не більше 2 разів на одній подряпині.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зубна паста, скріншот з відео
Зубна паста, скріншот з відео

Засіб для миття посуду для очищення авто

В цілях економії, водії часто використовують звичайні засоби для миття посуду. Експерт зазначив, що невелика кількість засобу може дати короткочасний ефект, але використавши більше - ви ризикуєте зіпсувати зовнішній вигляд авто. Побутові миючі засоби досить агресивні і не призначені для миття машин. В результаті можуть викликати проблеми навіть з двигуном.

Очищення лобового скла картоплею

Якщо нанести сік картоплі тонким шаром на скло, це може попередити конденсацію. Але часте використання цього способу призведе до постійного забруднення лобового, а як наслідок ремонт буде коштувати набагато більше ніж картопля в супермаркеті.

Картопля в авто, скріншот: YouTube
Картопля в авто, скріншот: YouTube

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, не квапся, це того не варте: в Україні водій заплатив 600 тисяч за проїзд на червоний

Раніше портал Знай інформував, не будь "рогатим", згадай про інших: правила безпечної парковки для українських водіїв

Також наш портал повідомляв, можна хоч повний бак: АЗС порадували зниженням цін на паливо