Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які мають відношення до керування авто, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що в українському парламенті вже перебуває на розгляді проект закону №10335. На цей раз наші читачі, які є власниками або навіть водіями грозових транспортних засобів, дізнаються багато "цікавих". подробиць.

Цей законопроект передбачає посилення відповідальності за ігнорування правил паркування вантажних транспортних засобів у 20 разів (до ₴6800 з нинішніх ₴340).

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному порталі Верховної Ради України.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Автори документа ініціювали передачу повноважень щодо складання "паркувальних" протоколів працівникам Нацполіції, з подальшою передачею до суду для винесення рішення про накладення штрафу або звільнення з нього.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Фура, фото: 5 канал
Фура, фото: 5 канал

Розробники документа вважають, що посилення відповідальності знизить кількість пробок та ДТП за рахунок більш скрупульозного дотримання водіями правил дорожнього руху.

Також варто відзначити той факт, що легкові авто, які перегороджують проїзд, евакуювали на штрафмайданчики та повертають власникам після сплати штрафу. Великовантажні ж автомобілі евакуювати не виходить через їхню велику вагу.

Нагадаємо, шкідлива звичка може коштувати 15 тисяч гривень: українців попередили про штрафи.

Раніше повідомлялося, заплатив - зізнався: в Україні для водіїв скасовують популярні штрафи.

Також, < /span>.ціни на пальне сильно зміняться: до чого готуватися українцям