Українські заправні станції активно переписують ціни на пальне. Скільки доведеться викласти за літр автогазу, бензинів та дизельного пального, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

Середня роздрібна вартість зрідженого газу знизилася ще на 0,28 гривні в період із 27 по 28 грудня. Середній цінник на пальне – 30,03 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Найбільш відчутне зниження цін на цей вид палива на станціях Amic - на 1,05 гривні за літр, до 30,43 гривні. У мережі VST автогаз подешевшав найменше - на 10 копійок, до 29,10 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В той самий час мережі Neftek і VostokGaz на 50 копійок підвищили ціни на скраплений газ - до 30,99 і 29,79 гривні за літр відповідно. Загалом вартість автогазу на українських АЗС варіюється від 28,45 до 30,99 гривні за літр.

Ціни на автогаз. Фото: enkorr
Ціни на автогаз. Фото: enkorr

Натомість спостерігається і незначне зниження середніх цін на бензини. А-95 та А-95+ подешевшали на 9 та 1 копійки, до 51,52 та 54,59 гривні за літр відповідно. Бензин А-92 втратив у ціні 13 копійок і в середньому продається по 48,43 гривні за літр. Дизпаливо стало дешевшим на 11 копійок, до 51,73 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, здешевлення пального не варто очікувати: українцям розповіли до яких цін готуватися в новому році.

Також наш портал інформував, в Україні популярний штраф зросте у 20 разів: скільки доведеться віддати водіям.

Крім того, ми писали, епоха солярки закінчується? В Україні запроваджують жорсткі обмеження для дизельних авто.