Sony разом з Honda представили електромобіль Afeela на виставці в Лас-Вегасі. Новенький седан міститиме багато оновлень, серед яких і вдосконалений дизайн. Про це пише видання Carscoops.

Основну ставку в новій модифікації розробники зробили на використанні електронних технологій. Це за їх словами забезпечить не лише комфортну, а й безпечну поїздку.

Afeela.Фото: Carscoops
Afeela.Фото: Carscoops

Представлений електромобіль отримає автопілот, створений на основі штучного інтелекту. Партнерами компаній стануть постачальники чипів - Qualcomm та Epic Games - розробник відеоігор. Останній працюватиме над створенням та подальшим вдосконаленням графічного інтерфейсу.

Участь в роботі над Afeela візьме й компанія Microsoft. Вони займуться підготовкою голосового віртуального помічника.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Afeela.Фото: Carscoops
Afeela.Фото: Carscoops

На презентацію електромобіль виїхав за допомогою геймпада від ігрової консолі Sony PlayStation 5. Але про те чи буде така можливість в авто, випущених пізніше поки залишається невідомим.

За дизайном Afeela майже повністю повторює дизайн мобіля, представленого у 2023 році. В порівнянні з "минулою" версією, з'явився новий бампер.

Afeela.Фото: Carscoops
Afeela.Фото: Carscoops

Окрім цього є виступаючий ніс, який оснащений цифровим дисплеєм. Також змінився багажник та оновилися задні ліхтарі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у 2024 році Dacia презентує великий Duster та "сюрприз" для фанатів електрокарів

Раніше портал Знай інформував, пів віку простояв у гаражі: в Україні знайшли новесенький "Запорожець", який майже не бачив доріг

Також наш портал повідомляв, від Volvo до BMW: список авто, які майже неможливо перепродати в Україні