Для наших шановних читачів, які мають відношення до водіння авто, є цікава інформація щодо нюансів автомобільного ринку в Україні. Навіть незважаючи на корисні нововведення та зміни у порядку проведення купівлі-продажу автомобілів, деякі машини майже неможливо продати.

Один із українських автоблогерів зібрав список із моделей авто, які традиційно стикаються з труднощами на ринку перепродажу.

BMW. Фото скріншот із Youtube
BMW. Фото скріншот із Youtube

BMW X6: складнощі з двигуном заважають перепродажу

Для тих, хто хоче продати BMW X6, завдання може виявитися непростим. Суть проблеми полягає у версії двигуна N63 - 4,4-літровому V8 з подвійним турбонаддувом, що вимагає складного та дорогого обслуговування. Це не лише відлякує потенційних покупців, а й значно знижує привабливість автомобіля на ринку перепродажу в Україні.

Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Volkswagen Tiguan: технічні проблеми ускладнюють продаж

Незважаючи на популярність Tiguan як кросовера, власники можуть мати справу з технічними проблемами. Витрати обслуговування двигуна, особливо коли на горизонті марить великий ремонт, і навіть проблеми з трансмісією кидають тінь на привабливість моделі. Українські покупці часто оминають цю модель або агресивно торгуються, передбачаючи потенційні проблеми та витрати.

Lexus RX450h: гібридний бар'єр

На українському ринку гібридам зазвичай доводиться нелегко і Lexus RX450h не виняток. Коли ці автомобілі наближаються до десятирічної позначки, продуктивність акумуляторів знижується, а витрати на зміну стають величезними. Ця реальність відштовхує потенційних покупців, що робить гібриди, такі як RX450h, важкодоступні для продажу.

cadillac escalade, скріншот: YouTube
cadillac escalade, скріншот: YouTube

Cadillac Escalade: паливна спрага американського гіганта

Великий апетит Cadillac Escalade до пального робить його погано пристосованим до нюансів українського клімату. Як наслідок, продавці можуть опинитися у тривалому пошуку покупців, враховуючи схильність ринку до економії палива та рентабельності. Такі переваги ставлять Escalade на повільну смугу перепродажу.

volvo s80, скріншот: YouTube
volvo s80, скріншот: YouTube

Volvo S80: раритет на українських дорогах

Шведська марка Volvo не має широкої популярності в Україні, особливо це стосується седана S80. Дефіцит запчастин для двигунів ускладнює його перепродаж. Лише найсміливіші автолюбителі, часто новачки в автомобільній справі, можуть зважитися на таку авантюру. Ця рідкість призводить до неминучого падіння перспектив перепродажу S80.

Експерт зазначає, що розуміння ринкових тенденцій, витрат на технічне обслуговування та доступність запчастин має вирішальне значення, щоб уникнути майбутніх проблем, коли настане час продавати свій автомобіль.

Нагадаємо, по той бік фронту його вже бояться: українці переробили BMW у РСЗВ, найпотужніші кадри.

Раніше повідомлялося, водії можуть нарватися на штраф, якщо не покажуть права поліції: скільки можна втратити".

Також, українці можуть "попастися", якщо "поворотники" працюють не так, як треба: через що вліплять штраф.