Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до керування авто, є дуже важлива інформація. Відомо, що вживання булочок з маком, приготовлених із нешкідливих сортів маку, що використовуються у хлібобулочній промисловості, загалом безпечне для водіїв.

Ці булочки не містять психоактивних речовин і не впливають на здатність людини керувати автомобілем. В результаті водіям не потрібно турбуватися про те, щоб з'їсти булочки з маком, перш ніж сісти за кермо.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі Hyser.

Поліція, авто, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, авто, штраф, скріншот: YouTube

Їсти булочку з маком навіть у присутності поліції законом не заборонено. Ключові міркування полягають у тому, щоб водій залишався зосередженим на керуванні і щоб їжа не заважала йому приділяти увагу дорозі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Так, булочки з маком не призводять до таких побічних ефектів, як сонливість чи надмірна активність.

Хоча в цілому це безпечно, важливо відзначити, що в минулому були випадки, коли люди стверджували, що стикалися з такими проблемами, як позбавлення ліцензії, після вживання насіння маку.

Авто, поліція, штраф, скріншот: YouTube
Авто, поліція, штраф, скріншот: YouTube

Це може бути пов'язано з відмінностями в типах насіння маку або з іншими факторами. Тому люди повинні знати про потенційні ризики та відмінності у вмісті насіння маку.

Якщо потрібно пройти тест на якісь речовини, водієві рекомендується бути обережним і, якщо можливо, поцікавитися джерелом насіння маку, яке використовується у випічці.

Нагадаємо, новий удар по гаманцях водіїв: АЗС переглянули ціни на пальне.

Раніше повідомлялося, в Україні почали частіше купувати машини "одного типу" - все через ціни на бензин та електроенергію.

Також, водіям підготували "незвичайні" дорожні знаки, але в непритомність ніхто не впаде.