Для наших читачів, які люблять новини з великого та дивовижного автосвіту, є дуже цікава історія. Один із седанів Tesla Model 3 втратив дах і отримав нові кузовні панелі зі скловолокна. Електромобіль занизили та планують створити для нього повністю нову підвіску.

Електромобіль Tesla Model 3 перетворили на оригінальний чотиридверний кабріолет. Цікавий проект втілило у життя українське ательє TSK, яке не вперше виконує тюнінг Tesla.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу Autogeek.

Tesla Model 3, фото: Autogeek
Tesla Model 3, фото: Autogeek

Седан Tesla Model 3 доопрацювали в американському підрозділі TSK. Йому не просто зрізали дах, а створили повністю новий кузов із панелями зі скловолокна. До того ж електрокар занизили, вкоротивши пружини підвіски.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Колісні диски пофарбували у золотистий колір звичайною фарбою з балончика. Крім того, використовували червоні чохли на сидіння з іншою Tesla, яку придбали для подальшого продажу.

Tesla Model 3, фото: Autogeek
Tesla Model 3, фото: Autogeek

За основу взяли топовий спортивний варіант Tesla Model 3 Performance. Він оснащений двома електродвигунами загальною потужністю 534 л. с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 3,3 сек і розвинути 260 км/год. Запас ходу електромобіля становить 567 км.

У перспективі тюнінг Tesla Model 3 продовжать. Зокрема, кабріолету посилять шумоізоляцію та встановлять нову підвіску.

Нагадаємо, на машинці Xiaomi скоро можна буде кататися: коли китайці почнуть продавати електроседан.

Раніше повідомлялося, що в Україні водії можуть проігнорувати вимогу копів зупинитися: коли це законно.

Також, Sony презентувала електрокар, яким можна керувати джойстиком PlayStation 5: що під капотом.