Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити, не дізнавшись чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, є дуже цікава новина. Справа в тому, що в Україні помітили дуже рідкісне авто німецької марки BMW, таких у всьому світі лише трохи більше сотні.

Так, в Україну потрапив дуже рідкісний спортивний автомобіль BMW 6 Series 2007 року. Особливістю моделі є його цінність, так і унікальний дизайн. Відомо, що у світі існує лише 116 таких купе.

Автомобіль отримав тюнінг від ательє Alpina, що робить спорткар ще ціннішим екземпляром. Про це у соціальних мережах повідомив один із українських автоблогерів, який часто ділиться подібними публікаціями.

BMW 6 Series 2007, фото: Instagram
BMW 6 Series 2007, фото: Instagram

Відомо, що під капотом BMW Alpina B6 Coupe знаходиться 4,4-літровий стандарт V8 V8 з механічним компресором, що має потужність 500 к.с. та 700 Н∙м. Спорткар має 6-ступінчасту автоматичну КПП. Автомобіль за 4,5 с розганяється до сотки.

Популярні новини зараз
Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Як уберегти новий холодильник від постійних відключень світла: запам'ятай ці правила Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%
Показати ще

Тюнінгований BMW 6 Series отримав унікальний передній бампер, задній спойлер, а також фірмові колісні диски та графіку на боковинах.

BMW 6 Series 2007, фото: Instagram
BMW 6 Series 2007, фото: Instagram

Відрізнити версію Alpina B6 Coupe від стандартного BMW 6 Series можна за зміненим переднім бампером, заднім спойлером, а також фірмовими колісними дисками та графікою на боковинах. У салоні встановлені спортивні крісла та кермо.

Нагадаємо, один екземпляр на всю Україну: у Києві засвітився культовий Porsche "Speedster" 1958 року.

Раніше повідомлялося, Lamborghini, розкіш, 500 "конячок" і навіть V6: найкрутіші варіанти тюнінгу рідного Lanos.

Також, сів, і поїхав із Богом... Мрію українських перекупів Hyundai Sonata продали лише за 25 баксів.