Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого та дивовижного світу автотехніки, ми маємо дуже цікаву новину. Справа у тому, що у Києві дебютував новий український пікап LUAZ 4×4.

Так, в українській столиці, на території UNIT.City пройшов Форум електромобільності "Електроспектива", на якому було представлено чимало цікавих автомобілів із електричними силовими установками.

Справжньою сенсацією став дебют пікапа 4х4 від української компанії Luaz Motors. Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці форуму в одній із соціальних мереж.

Форум електромобільності «Електроспектива»
Форум електромобільності «Електроспектива»

На відміну від монопривідних версій, що вже продаються, це поки що прототип. Як зазначив директор компанії Вадим Ігнатов, на машині поки що відпрацьовуються різні технологічні рішення. Тут уже два електромотори, кожен з яких живить пару коліс. Електродвигуни можуть заряджатися як від акумуляторів, так і сонячних панелей.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Форум електромобільності «Електроспектива»
Форум електромобільності «Електроспектива»

Зовні новинка відрізняється "кенгурятниками" на передньому та задньому бамперах, захисними пластиковими надкрилками, збільшеними позашляховими колесами, а також потужним трубчастим каркасом у кузові, який заходить на дах і може бути містким багажником.

Форум електромобільності «Електроспектива»
Форум електромобільності «Електроспектива»

На форумі електромобільності можна побачити й інші комерційні електромобілі. Це розвізний фургон Maxus E-Deliver 9, про які ми нещодавно писали в рамках постачання для "Нова пошта", а також електричні пікап Maxus T90EV.

Нагадаємо, краще, ніж Volvo: розкішний седан від ЗАЗ, який "поради" заборонили збирати.

Раніше повідомлялося, лютий монстр у стилі "Шаленого Макса": ентузіасти здивували перетворенням "Волги".

Також, реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам.