Всесвітньо відомий американський винахідник, мільярдер, філантроп, власник компаній Tesla і Space X Ілон Маск повідомив чергові подробиці про майбутню прем'єру нової моделі електрокара. Схоже, що Ілон має намір втілити мрії людей, які жили в 60-ті роки минулого століття - подорожувати на марс, і їздити на авто, які вміють літати.

За словами самого бізнесмена, новий автомобіль, який випустить компанія Tesla, літатиме. Цю новину вже тиражують багато авторитетних американських видань.

Відомо, що вперше Ілон Маск анонсував випуск Tesla Roadster у лютому цього року, коли заявив, що новинка зможе з місця набирати швидкість 100 км/год менш ніж за секунду.

Tesla Roadster, скріншот: Х
Tesla Roadster, скріншот: Х

"Нова Tesla Roadster зможе літати", - написав він днями у власній соціальній мережі X.

Популярні новини зараз
На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

За словами Ілона, автомобіль оснастять реактивними підсилювачами, які працюють від стисненого повітря, а також малими крилами та кермом на кшталт штурвала, який використовується у реактивних літаках.

Tesla Roadster, скріншот: Х
Tesla Roadster, скріншот: Х

Очікується, що прем'єра Tesla Roadster відбудеться наприкінці цього року. Випуск новинки заплановано на 2025 рік.

Нагадаємо, українці збирають електричний суперкар для копів Лос-Анджелеса: ніхто не сховається.

Раніше повідомлялося, Ілону Маску і не повинно подобатися: українці перетворили Tesla Model 3 на елегантний кабріолет.

Також, для "яблучних" фанатів: гаджет Apple, який анонсували в 2018 році, засвітився на відео.